Snuffelkleden

Snuffelkleden kunnen volledig worden gemaakt naar eigen wens of gevuld met standaard onderdelen.

Verkrijgbaar vanaf €35,-

Snuffelkleden kunnen met een standaard indeling worden gemaakt of naar eigen idee. (Bijna) Alles kan! Door verschillende elementen te combineren geeft een snuffelkleed een hoop snuffelplezier. Bijvoorbeeld: Verstopplekjes in de vorm van cirkels, vierkanten, driehoeken, hartjes…die elk een andere kant erop genaaid zitten. Botjes die als een waaier op elkaar zitten vastgemaakt. Een snuffelstrook. Een vlaggentjeslijn. Bloemetjes die moeten worden opengemaakt door aan het lusje te trekken. Opgerolde lapjes die uit een lus moeten worden getrokken. Een geïntegreerde snuffelfrisbee. Het kan allemaal! En een snuffelkleed kan jaren mee!

De prijs is afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid materiaalgebruik op het kleed. Aan de hand van jouw budget kan ik je een idee geven wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld: Voor €35,- kan ik een snuffelkleed maken van 50×60 cm met verschillende verstopplekjes. Voor €100,- kan ik een snuffelkleed van 90×100 cm (!) maken gevuld met allemaal leuke elementen. Je kan het zo simpel of zo gek maken als je wilt 🙂

Bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@dorisanddogs.nl. Let op: alle prijzen zijn exclusief verzendkosten (á €6,95 via Postnl).