Braintastic-club

Voor alle slimmerikken…!

Is jouw viervoeter ook zo gek op hersenwerk of wil je er graag mee beginnen? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of welke hersenwerk-spellen je moet bestellen? Wil jij graag jouw woef elke keer weer verrassen met een leuk spel?

Dan heeft Team Doris&Dogs de oplossing! Meld jouw hond(en) aan bij de Braintastic-Club!!! Dé club waar jouw snuffelaar zich kan ontwikkelen!

Wat houdt de Braintastic-Club in?

  • Het abonnement is 100% gepersonaliseerd op de behoefte van de hond. Door middel van feedback werken we samen aan de ontwikkeling van de hersenwerk-kunsten van jouw woef. Het belangrijkste is dat de hond plezier heeft met het snuffelen!*
  • Doris&Dogs stuurt per afgesproken periode een nieuw hersenwerkspel op voor jouw woef. Elk spel wordt op maat gemaakt voor jouw woef en zijn/haar hersenwerk-ervaring.
  • Je kiest zelf voor hoelang je wilt meedoen. Het abonnement stopt automatisch. Geen opzegtermijn en geen verborgen kosten.
  • De prijs is inclusief verzending, materiaal, instructies en online support bij vragen.

Er zijn drie opties:

Braintastic-club *V-I-D* (Very Intelligent Dog) á €30,- per maand

Geschikt voor honden die dol zijn op hersenwerk en veel diversiteit nodig hebben. Elke maand weer een nieuw spelletje om aan te bieden…een leuke manier om jouw hond te verrassen! Elke maand wordt het hersenwerk-parcours groter!

ACTIE! Schrijf je in voor een heel jaar en ontvang €30,- korting

 Braintastic-club *ADVENTURE* á €35 per kwartaal

Geschikt voor honden die op ‘onderzoek gaan’ in de wereld van hersenwerk. In dit abonnement worden de verschillende facetten van hersenwerk vertaald in spellen. Een leuke en speelse manier om kennis te maken met verschillende spelvormen.

ACTIE! Schrijf je in voor een heel jaar en ontvang €15,- korting

   Braintastic-club *SUPERSTAR* á €50 per kwartaal

Geschikt voor honden die al meer ervaren zijn. Door het hogere budget is er meer mogelijk om creaties te maken die uitdaging bieden. Verschillende facetten worden gecombineerd in één spel. Daag ook jouw woef uit!

ACTIE! Schrijf je in voor een heel jaar en ontvang €20,- korting

Let op: De hersenwerk-spellen worden naar verhouding van het bedrag van de abonnementen gemaakt.

Geef ook jouw woef(s) de mentale uitdaging die ze verdienen! Vul het aanmeldingsformulier in en stuur deze op naar info@dorisanddogs.nl.