Snuffelvormen

De snuffelvormen zijn er in één universele maat. Geschikt voor (bijna) alle honden.

Snuffelvorm €12,50

Actie: 3 stuks voor 30,-

De Snuffelvormen zijn zachte spelletjes met openingen waar de hond de neus in kan stoppen op zoek naar snoepjes.

Bal €12,50

De bal bestaat uit segmenten die in het midden aan elkaar zijn genaaid. In de openingen kunnen snoepjes worden verstopt. Doordat de bal rolt vormt het een leuke uitdaging voor de hond om de snoepjes te vinden en te pakken te krijgen. Door de zachte kussentjes is het mogenlijk dat de hond met zijn tong/bek in de openingen kan.

Vierkant  €12,50

Het vierkant zit op de punten aan elkaar vastgenaaid. De hond kan zijn neus in de tussenstukken naar binnen duwen. Door bijvoorbeeld lapjes in het midden te plaatsen kan dit spel nog leuker worden gemaakt. De hond moet dan de lapjes uit het middenstuk trekken. Wil je er lapjes bij? Geen punt, deze kunnen worden meegeleverd!

Driehoek €12,50

De driehoek zit aan de bovenkant gestrikt met een lint. De uitdaging kan worden vergroot door de hond aan te leren dit strikje los te trekken. Tevens kan de hond ook met zijn snuit in de drie openingen om de snoepjes te pakken. Door het toevoegen van lapjes en die in de driehoek te stoppen kan dit spelletje meer uitdaging bieden.

Combineer de drie snuffelvormen voor extra uitdaging en veel snuffelplezier, doordat elk onderdeel een eigen aanpak verreist!

Bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@dorisanddogs.nl Let op: alle prijzen zijn exclusief verzendkosten (á €6,95 via Postnl)