Speciale wensen

Heb je zelf een leuk idee voor een spel? Of wil je iets speciaals laten maken voor jouw woef? Alles kan!…Oké…Bijna (!) alles kan 🙂

Er worden geen extra kosten gerekend voor het ontwerpen van een speciaal snuffelkleed of spel voor jouw hond. De kosten bestaan uit materiaal en arbeid die in het speciale verzoek gaan zitten. Je kunt het zo simpel of zo gek maken als je zelf wilt. Zit je met een leuk idee in je hoofd of zit er tussen de bestaande producten niet datgene wat je zoekt? Aarzel dan niet om even een mailtje te sturen naar info@dorisanddogs.nl.

Dit is een voorbeeld van een speciaal verzoek dat ik heb gekregen. Dit kleed (90x100cm) heb ik gemaakt voor een blindengeleidehond, waarvan het baasje iets tofs wilde geven aan haar maatje om zich te vermaken in haar vrije tijd. De kleuren heb ik speciaal gekozen, omdat dit kleuren zijn die honden kunnen zien en onderscheiden. Om het baasje te helpen met het verstoppen van snoepjes, want ze is immers blind, heb ik bij elk onderdeel verschillende knoopjes genaaid. Aan de hand van deze knoopjes kan ze nu het onderdeel herkennen. Per onderdeel heb ik speciale instructies geschreven. Het kleed is een groot succes!